Share on Facebook
Share on LinkedIn
Повеќе од 111 години работиме со голема прецизност. Почнавме да произведуваме накит и сега сме едни од врвните даватели на стоматолошки материјал за ортодонција. Повеќе од 111 години експертиза од производство на најмали делови со голема прецизност и искуство во врвен третман на површинска површина. Откријте највисок квалитет и влезете во светот на FORESTADENT производи.
Edelweiss технологијата е инспирација „think thank“ и е техничко знаење што ги концептуализира и произведува иновативни систематски решенија кои се развиваат заедно со партнерите во стоматолошката индустрија и се пласираат преку ексклузивна мрежа за дистрибуција на заби.