Share on Facebook
Share on LinkedIn
 

Ако Вашите заби се здрави, а Вие би сакале побела насмевка на располагање Ви стојат професионални третмани на белење на забите.

Домашно белење
Економичен, ефикасен и безбеден начин на белење на заби кој се спроведува со шаблони кои ке Ви бидат изработени во нашата ординација. Тоа е многу едноставен метод, а Вие можете да ги белите своите заби безбедно колку сакате се додека не бидете задоволни со својата насмевка!

Белење во ординација со ласер
За брзи резултати белењето се спроведува во ординација.