Share on Facebook
Share on LinkedIn

Оваа процедура која треба редовно да се спроведува ја изведуваме со EMS апарати кои се лидери во технологијата и со кои се гарантира безбедно и сигурно отстранување на забниот камен, меките наслаги, пигменти без оштетување на Вашите заби.