Share on Facebook
Share on LinkedIn

Стоматолошката ординација Бисер дент Ви нуди изработка на сите забно протетички помагала

Коронки и мостови.
Во нашата ординација се користи само метод на препарација со стапалка и најсовремен порцелан Initial GC со исклучителен природен ефект и богатсво на нијанси.

Тотални протези (со порцелански заби)

Визил протези (метални или во боја на забите)