Добредојдовте

Вашата насмевка,
е наша специјалност

Современи третмани и решенија за вашите проблеми со здравјето и убавината на вашите заби

Работно Време

Закажете го вашиот преглед

БИСЕР ДЕНТ

Стоматолошката ординација Бисер Дент ви нуди современи третмани и решение за Вашите проблеми со здравјето и убавината на Вашите заби. Во секојдневната работа вклучува најсовремена апаратура и тераписки процедури со цел безболен, брз, квалитетен и високоестетски третман.

УСЛУГИ И ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА

СТОМАТОЛОШКИ УСЛУГИ

ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА

Закажете го вашиот термин

Контактирајте не на бројот: +389 2 6090 341

©2022. Бисер Дент. Сите права задржани.