Естетска Стоматологија

УСЛУГИ

Естетска Стоматологија

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Белење на заби

Ако Вашите заби се здрави, а Вие би сакале побела насмевка на располагање Ви стојат професионални третмани на белење на забите.

Алајнери

Прозирни пластични фолии кои се поставуваат вр забите. Третманот со алајнери претставува тренд во модерната ортодонција.

Лингвални протези

Лингвалната ортодонција значи корекција на недобро подредените заби со помош на апарат кој е поставен на внатрешната страна на забите.

Фиксни метални протези

Во нашата ординација се користат метални самолигирачки протези на Forestadent познати како Bioquick.

Естетски порцелански протези

Порцеланските протези се естетска алтернатива на металните протези.

Мобилни ортодонтски протези

Подвижните протези ги придвижуваат забите во подобра положба со благи интермитентни сили.

Ламинати

Стоматолошката ординација Бисер Дент Ви нуди изработка на ламинати за вашите заби

Закажете го вашиот термин

Контактирајте не на бројот: +389 2 6090 341

©2022. Бисер Дент. Сите права задржани.