нашиот тим

Бисер Дент

Ви благодариме што ја посетивте нашата веб страна. Стоматолошката ординација Бисер Дент Ви нуди современи третмани и решение за Вашите проблеми со здравјето и убавината на Вашите заби. Во секојдневната работа вклучува најсовремена апаратура и тераписки процедури со цел безболен, брз, квалитетен и високоестетски третман.

За повеќе информации контактирајте не на:

+389 70 609 745

npodolesov@yahoo.com

empty-dentist-office-with-chair-and-various-dental-equipment.jpg

Услуги кои ги нудиме

Нашата ординација располага со најсовремената апрататура и препознатлив квалитет на услуги

Ласерски Третмани
Ортодонција
Алајнери
Белење на заби

нашиот тим

Запознајте го нашиот тим

Др. Александра Подолешова

м-р Специјалист по лингвална ортодонција

podolesov1

Др. Никола Подолешов

Доктор на стоматологија

©2022. Бисер Дент. Сите права задржани.