Контакт

ИСПРАТИ ПОРАКА

Како можеме да ви помогнеме?

Локација

Методија Андонов-Ченто 134Б, Скопје, Република Македонија

Е-Пошта

npodolesov@yahoo.com
podolesova@yahoo.com

Работно Време

Понеделник - Петок (10.00 - 18.00 ч.)

Контакт

+389 2 6090 341
+389 70 775 514

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

СЛЕДЕТЕ НЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ

©2022. Бисер Дент. Сите права задржани.