Услуги

УСЛУГИ

Нашите Услуги

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Чистење на забен камен

Во нашата ординација ги користиме најквалитетните материјали за чистење на забен камен

Пломбирање на заби

Во нашата ординација се користат најсовремени високоестетски нано композитни пломби од фирмата GC кои се одликуваат со исклучителна цврстина и природен ефект.

Ласерски Третман

Ласерот претставува современа технолошка направа која произведува сноп на концентрирано светло.

Протетика

Стоматолошката ординација Бисер Дент Ви нуди изработка на сите забно протетички помагала

Лекување на заби

Современата ендодонција е целосно застапена во нашата ординација. Тоа вклучува примена на апекс локатор (за прецизно одредување на должината на коренските канали)...

Рентген Кабинет

Дигиталниот рентген обезбедува квалитетна снимка со намалена доза на зрачење

Закажете го вашиот термин

Контактирајте не на бројот: +389 2 6090 341

©2022. Бисер Дент. Сите права задржани.